Nyheter

Inpasseringssystem

Vi har bytt system för att komma in i klubbstugan.

Detta beror på att nyckelsystemet vi har haft har utgått och nya nycklar till det är väldigt dyra. Samt att vi har haft problem med att få tillbaka en del nycklar medlemmar har slutat eller som har avlidit.

Vi har valt att gå på ett elektroniskt system med en nyckelbricka/TAG för att komma in i klubbstugan.

Då kan vi lätt avaktivera/spärra en TAG, i stället för att hålla på med nycklar.

Vi kommer under en övergångsperiod använda båda systemen på dörren så att ni har tid att komma upp och lämna in era befintliga nycklar samt få ut en nyckelbricka

När ni har fått nyckelbrickan så går ni till dörren och där håller ni upp den mot knappsatsen. Första gången ni gör detta blir ni ombedd att välja en 4 siffrig personlig kod. Denna ska slås in två gånger och därefter är det klart. Koden används inte i dagsläget, men kan komma att användas i framtiden.

När ni sen vill komma in så håller ni bara upp er nyckelbricka mot knappsatsen så låses dörren upp. Och när ni sen lämnar är det bara att stänga dörren så är den låst.

Medlemmar som idag inte har nyckel till stugan och önskar att få det, kan få en, mot en deposition av 300:- Befintliga nyckelbärare växlar bara mot en nyckelbricka och depositionen kvarstår.

I och med att systemet med nycklar försvinner så kommer vi tills vidare att använda oss av ett kodlås till bommen. För att komma in i övriga utrymmen kommer vi att hänga en nyckel innanför dörren till klubblokalen som ni kan hämta för att komma in i t.ex. källaren. Glöm inte att hänga tillbaka den bara.

Kod kommer att anslås innanför dörren vid platsen för nyckeln (Kommer hängas bakom en påminnelse om att stänga och låsa grinden). Koden kan komma att bytas i olika intervallen och kommer ni inte in genom grinden så kan alltid gå in i lokalen och se vad den är.

/ Styrelsen

Please follow and like us: